André Hazes Beeld © ANP

André: 'Mensen weten niet hoe goed de band tussen mij en Monique is'

7 mei 2021 18:55

André Hazes (27) en zijn kersverse vriendin Sarah van Soelen (25) zijn niet in verwachting van een kindje. Dat vertelt de zanger in de 'Shownieuws Podcast'. Daarin doet hij nog meer onthullingen, zoals hoe de relatie tussen hem en ex Monique Westenberg (43) nu is.

"Ik blijf altijd in een straal van vijf kilometer van mijn zoon"

André maakte in maart bekend dat zijn relatie met de moeder van zijn zoontje definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Niet veel later gaf hij toch toe gevoelens te hebben voor de influencer.

"Ik ben knettergek, maar niet zo gek", zegt Hazes-telg lachend wanneer hem wordt gevraagd of Sarah zwanger is. Volgens de zanger is de verwarrende 'baby blue' op hun social media een verwijzing naar 'hun liedje'. "

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes maakt indruk met flink in grootte toegenomen biceps

André heeft het in de podcast ook over de band met zijn zoontje, de kleine Dré. Onlangs bracht de zanger nog een tranentrekker uit speciaal voor zijn kleine jongen, dat hij samen schreef met hitmachine John Ewbank. Hoewel het leek alsof de Hazes-telg in het nummer afscheid van hem nam, vertelt hij nu dat dat de grootste onzin is.

"Ik wilde heel graag dat het weer een keer over mijn muziek ging", vertelt hij over de track, waarvan Monique overigens van op de hoogte was. Hij vertelt: "Dat is mijn mazzel, en daar ben ik zo blij mee: ik kwam uit de studio en toen ben meteen naar Monique gereden. Dus ik heb het haar meteen laten horen en ze zei letterlijk: 'Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi vindt.'"

Rob over nieuwe single André: 'Dacht dat het een grap was'

03:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes brengt fans aan het huilen met nummer voor zijn zoon

André laat dan ook weten dat hij en Monique nog altijd 'best wel goed met elkaar gaan'. "Ik heb bepaalde dingen niet goed gedaan, dat weet ik ook wel. Maar we hebben geen ruzie en ik ben goed voor hen."

De zanger vertelt dan ook op zoek te zijn naar een woning in de buurt van zijn familie. "Ik blijf altijd in een straal van vijf kilometer van mijn zoon. Ik zie hem ook drie keer per week. Mensen doen alsof ik afscheid neem van mijn kind (...) Mensen weten echt niet hoe goed de band tussen mij en Moon nu is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

AVROTROS schiet in de verdediging over Hazes-docu

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!