Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise geeft toe: 'Ja, ik ben op dit moment verliefd'

16 mei 2021 13:34

Sinds Famke Louise (22) de feestdagen spendeerde met 'Love Island'-ster Denzel, draait de geruchtenmolen op volle toeren. In 'Beau Monde' geeft de zangeres nu eindelijk meer duidelijkheid over haar relatiestatus.

"Misschien ben ik wel smoorverliefd op mijn overbuurjongen"

Ondanks het feit dat Famke blijft volhouden slechts 'vrienden' met Denzel te zijn, onthult ze in het blad wel degelijk verliefd te zijn. Of het om de realityster in kwestie gaat met wie ze al een tijdje wordt gespot, dat wil ze echter niet verklappen.

"Mensen vinden dat enorm spannend", vertelt Famke als haar wordt gevraagd naar haar huidige relatiestatus. "Ja, ik ben op dit moment verliefd, dat wil ik wel toegeven. Maar dat is iets anders dan een relatie hebben. Misschien ben ik wel smoorverliefd op mijn overbuurjongen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers herkennen Famke Louise niet meer: 'Wie is dit?'

Ondanks het feit dat ze helemaal hoteldebotel is, houdt ze haar liefdesgeluk liever voor zichzelf. "Gewoon omdat het nog niet concreet is en ik geen behoefte heb aan allerlei meningen", licht ze toe. "Wanneer ik echt in een relatie zit, praat ik er wel makkelijker over."

In het openhartige interview doet Famke ook een boekje open over haar droom moeder te worden, iets wat ze 'heel graag' zou willen - maar wel met de juiste persoon en als de tijd rijp is. Om die reden wil ze zich de aankomende tijd ook meer focussen op een carrière áchter de schermen, voor meer regelmaat. "Of misschien meer op televisie, maar wel als mezelf. Ik wil niet steeds de verkleedkist open hoeven trekken om mijn werk te doen. Ik word natuurlijk ook ouder, en mijn doelgroep ook. Dus de dingen die ik doe, de muziek die ik maak, alles zal meer volwassen worden", aldus de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise: 'Aan het einde van de dag word je toch uitgekotst'

Het hele interview met Famke Louise is nu te lezen in Beau Monde. Daarin komt ze ook terug op de #ikdoenietmeermee-actie, waarop ze veel kritiek kreeg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Politie valt binnen bij opname videoclip Famke Louise: 66 coronaboetes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!