Cher Beeld © Getty Images

Cher krijgt biopic cadeau ter ere van haar 75e verjaardag

20 mei 2021 04:39

Vandaag wordt Cher 75 jaar en die verjaardag wordt opgeluisterd met een bijzonder cadeau. De zangeres wordt door Universal Pictures geëerd met een biopic, waarin haar levensverhaal uit de doeken wordt gedaan. Dit liet de zangeres weten via Twitter.

Volgens Cher zijn zowel de scriptschrijver als producers goede vrienden van haar en is het project dus in vertrouwde handen. Eric Roth, die zich over het script gaat buigen, won een Oscar voor zijn bijdrage aan de film Forrest Gump. Aan hem de taak om de omvangrijke carrière van Cher terug te brengen tot een film waarin de evolutie van een verlegen zangeres in een duo naar een pionier op het gebied van entertainment en mode goed wordt weergegeven.

Wanneer de biopic wordt opgenomen is nog niet bekend, evenals wie er in de huid van de iconische zangeres zal kruipen.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Cher laat van zich horen in openhartig interview

Sinds het verschijnen van de biopic Bohemian Rhapsody over het leven van Freddie Mercury en zijn band Queen is de populariteit van dat filmgenre toegenomen. Elton John zag 'zijn' film Rocketman verschijnen, Madonna is zelf bezig met een dergelijk levensverhaal en de biopic over Aretha Franklin is aankomende zomer in de bioscoop te zien.

Na succes Bohemian Rhapsody nu ook Elton John-film

03:04
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Hudson schittert in biopic over Aretha Franklin