Lil' Kleine Beeld © Instagram @lilkleine

'Lil' Kleine gearresteerd op Ibiza, nog altijd vast'

23 mei 2021 17:23

Lil' Kleine (26) is zaterdagnacht gearresteerd door de Spaanse politie na een openingsfeest van hotel Oku in San Antonio, Ibiza. Dat melden bronnen aan weekblad 'Privé'.

"Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes"

Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. Volgens ooggetuigen kwam de vriendin van de rapper, Jaimie Vaes, bebloed het hotel in rennen, waarna de politie werd gewaarschuwd. De rapper hield zich op dat moment schuil in het hotel, maar werd uiteindelijk door de politie gevonden. Volgens de bronnen zit hij nog altijd vast. Ook de hotelkamer van het stel zou compleet zijn vernield.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine lapt reisadvies aan zijn laars en zit in Spanje

Zijn Nederlandse advocaat Nienke Hoogervorst laat aan RTL Boulevard weten geen commentaar te willen geven. Het management van de twee laat daarentegen aan ons weten dat er inderdaad een incident heeft plaatsgevonden tussen de rapper en zijn vriendin. "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat", aldus het management.

Opvallend genoeg deelde Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, zo'n vijftien uur geleden nog een foto op Instagram Stories met zijn aanstaande vrouw. '4 ever mine', schreef hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine en Jaimie Vaes stellen huwelijk opnieuw uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!