Maan Beeld © ANP

Maan ambassadeur van de Jostiband: 'Project naar mijn hart'

01 juni 2021 14:20

Maan (24) is de nieuwe ambassadeur van de Jostiband. Dat maakten de band en de zangeres dinsdag samen bekend tijdens de lancering van het nieuwe platform van de band in Paradiso Amsterdam.

Via de nieuwe website, www.jostiband.nl, kan iedereen, met of zonder verstandelijke beperking, makkelijk muziek maken. Ook Guus Meeuwis en zanger Marco den Hollander werkten mee aan het initiatief. "Ik heb nu al een aantal keer met de Jostiband mogen werken. Het is iedere keer weer een feestje", vertelt Maan over de samenwerking. "Muziek maakt je blij. Dat gunnen we iedereen. Daarom ben ik vereerd dat ik ambassadrice van de Jostiband ben. Samen delen we de muziek. Het is een project naar mijn hart."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan onthult heftige reden waarom ze geen rokjes meer draagt

Er staan instructiefilmpjes over de zogenoemde ‘kleurenmuziek’, waarbij je met behulp van gekleurde stickers een instrument leert bespelen. Ook is er een nieuw muziekboek en via een livestream kunnen muzieklessen en repetities worden gevolgd.

De Jostiband is een orkest dat zich al 55 jaar focust op muziek maken met een beperking. Het orkest is onderdeel van Ipse de Bruggen, één van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

De bijzondere band tussen prinses Amalia en zangeres Maan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!