Ricky Martin Beeld © ANP

Dochtertje Ricky Martin wil hem niet horen zingen

07 juni 2021 09:00

Ricky Martin (49) mag dan wel talloze prijzen hebben binnengesleept met zijn muziek, zijn tweejarige dochtertje Lucía moet niets van zijn zangkunsten hebben. Dat bekende de zanger toen hij maandag te gast was bij 'The Ellen DeGeneres Show'.

"Ze laat me niet zingen, dit is serieus. Ze laat me niet zingen"

De kleine meid, die in december 2018 werd geboren, is volgens Ricky best een pittig typje. "Ze weet het. Ze knipt nog niet met haar vingers, maar dat gaat ze binnenkort wel doen", zegt hij lachend. "Zij is de baas in huis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin ontwikkelde PTSS na interview Barbara Walters

De 'Livin' La Vida Loca'-zanger zegt dat hij thuis niet eens meer aan zingen toekomt. "Laatst zong ik 'Cocomelon' met haar mee en toen riep ze 'nee, nee, papa, nee, stop! Stop, stop, stop!' Maar toen zei ik 'laat me zingen, ik wil zingen'." Maar helaas voor Ricky bleef het antwoord 'nee, nee, nee!' "Ze laat me niet zingen, dit is serieus. Ze laat me niet zingen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin en Enrique Iglesias trappen tournee af in Las Vegas

Gelukkig heeft de Puerto Ricaan nog een tweeling van twaalf jaar die zijn muziek wel leuk vindt. Valentino en Matteo gingen vroeger met Ricky zelfs mee op tournee en kijken ook weer uit naar zijn aanstaande tour in september. "Zij hebben er geen problemen mee. Zij vragen me eigenlijk telkens 'wanneer gaan we weer, pap? Wanneer gaan we dit doen, wanneer gaan we dat doen?' Zij kijken er echt naar uit."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!