Candy Dulfer Beeld © ANP

Candy Dulfer lanceert radiozender met Prince-muziek

07 juni 2021 09:22

Om de geboortedag van Prince te herdenken lanceert Candy Dulfer (51) maandag in samenwerking met radiozender Sublime de online radiozender Prince Radio. Met ingang van maandag is de zender een maand lang te beluisteren.

"Prince heeft ons zoveel moois nagelaten; een wereld van fantastische muziek"

Prince, die in 2016 overleed, is een van de meest gedraaide artiesten op Sublime. Candy trad meerdere malen met hem op en stond ook in zijn voorprogramma. Ze haalde naar eigen zeggen inspiratie uit hun ontmoetingen en besloot daarom als eerbetoon de speciale zender te beginnen waar je 24 uur per dag kunt luisteren naar de muziek van Prince en zijn producties voor andere artiesten. Tussen de nummers door hoor je de stem van Candy alles aan elkaar praten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Postuum album Prince verschijnt eind juli

"Prince heeft ons zoveel moois nagelaten; een wereld van fantastische muziek, die bijna onuitputtelijk lijkt", zegt de saxofoniste over de zanger, die maandag 63 zou zijn geworden. "Ik mis hem vreselijk, net als al zijn vrienden en fans, maar we kunnen nog heel lang teren op al die liefde die hij ons via zijn muziek naliet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van Prince kunnen zijn as bezoeken als eerbetoon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!