Ed Sheeran Beeld © Getty

Ed Sheeran laat eerste klanken nieuwe single horen

11 juni 2021 14:48

Ed Sheeran (30) brengt op 25 juni zijn nieuwe single 'Bad Habit' uit. Op diezelfde dag zal de Britse zanger het liedje live ten gehore brengen tijdens een EK-concert op TikTok, zo maakte Warner Music vrijdag bekend.

"Ik probeer altijd met mezelf en mijn muziek andere richtingen in te gaan en hopelijk horen jullie dat op de nieuwe single"

Ed vertelde onlangs al dat hij tijdens die show een nieuw nummer zal spelen. Het blijkt dus om 'Bad Habits' te gaan. "Ik heb de afgelopen maanden in de studio gewerkt en ik kan niet wachten om jullie 'Bad Habits' te laten horen. Ik probeer altijd met mezelf en mijn muziek andere richtingen in te gaan en hopelijk horen jullie dat op de nieuwe single."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Sheeran nóg een talent: zelfgemaakt schilderij te koop

De release betekent voor Ed het einde van een muzikale pauze van meer dan anderhalf jaar. De zanger kondigde in 2019 aan even een break te nemen. Vorig jaar werd Ed voor het eerst vader en liet hij weten weer terug te keren wanneer het tijd daarvoor is. In december bracht hij wel als kerstcadeautje voor zijn fans het nummer Afterglow uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Courteney Cox strikt Ed Sheeran voor hét Friends-dansje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!