Rapper Cho Beeld © ANP

Rapper Cho verkoopt AFAS live binnen uur uit en verbreekt record

16 juni 2021 10:40

De Nederlandse hiphopartiest Cho (28) is de eerste in zijn vakgebied die een voorstelling in AFAS Live binnen een uur heeft uitverkocht. Geen enkele andere hiphopartiest deed dat ooit zo snel, aldus de organisatie. Dus dat is een record!

"Ik ben zo trots op mijzelf en ben mijn fans zo dankbaar!"

Eigenlijk zouden er twee shows in Paradiso hebben plaatsgevonden. De 3000 kaarten voor die optredens waren eerder deze maand al binnen enkele minuten uitverkocht, een record voor Paradiso, dat nog nooit eerder zo snel een hiphopshow uitverkocht. De shows werd verplaatst naar AFAS Live waar Cho op 2 oktober één optreden geeft. De extra kaarten voor die voorstelling, zo'n 2500, vlogen woensdagochtend binnen een uur de deur uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daan Boom wil beroemde rapper worden met docu-serie

De hiphopartiest, bekend van nummers als Misschien Wel hè, Ik Mis Je en Popalik, kan het niet geloven. 'Dit is een jongensdroom voor mij die uitkomt. Ik kom uit Amsterdam Zuid-Oost en om dan een uitverkochte show in de AFAS Live te kunnen geven, is echt met geen woord te beschrijven', zegt hij in een verklaring. 'Ik ben zo trots op mijzelf en ben mijn fans zo dankbaar! Ik ga er met mijn band een spectaculaire show van maken en kan niet wachten op 2 oktober.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frenna geeft in december concert in AFAS Live

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!