America's Got Talent Boyband Beeld © NBC / YouTube America's Got Talent

'Gayste boyband ooit' doet mee aan America's Got Talent

29 juni 2021 17:28

In het populaire televisieprogramma 'America's Got Talent' hebben we álles al voorbij zien komen - tenminste, dat dachten we. Tot we de auditie van boyband The Other Direction zagen. Deze groep noemt zichzelf 'de gayste boyband ooit' en zinspeelt met hun naam zowel op de succesvolle boyband One Direction als op het feit dat ze van 'de andere kant' zijn. Wij vinden het nu al geniaal.

"Als ik ze bij elkaar kan krijgen in een kamer zou dat misschien kunnen"

De vijf leden van de band, Alex (de gespierde), Norm (de cowboy), Jason (het feestbeest), Greg (de moederbeer) en Devin (het stijlicoon), hebben elk een andere stijl en dat is te merken. Ze hebben elkaar leren kennen toen ze twaalf jaar waren tijdens een zomerkamp voor zangkoren en besloten toen dat ze een boyband zouden starten als ze oud genoeg waren. 

Jurylid én producer Simon Cowell weet natuurlijk niet wat hij meemaakt en dat zorgt voor hilarische beelden. Benieuwd hoe ze het er vanaf brengen en of ze door zijn? Dat zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zou het? Simon Cowell hint op reünie One Direction

Twee dagen geleden kwam Simon nog in het nieuws omdat hij hintte op een reünie van One Direction, dat door zijn toedoen bij elkaar kwam. "Ik denk dat het gaat gebeuren. Of het nu gaat om een tour of om een plaat maken, het zou geweldig zijn", vertelde Simon tegen de Britse tabloid The Mirror. 

Het 61-jarige jurylid weet niet precies wat een reünie van One Direction momenteel tegenhoudt, maar gelooft dat hij de vijf zangers kan overtuigen om eventuele meningsverschillen opzij te zetten. "Als ik ze bij elkaar kan krijgen in een kamer zou dat misschien kunnen, al is het maar voor zes maanden. Ik denk dat ze een geweldige tijd zullen hebben."

De vier overgebleven leden van One Direction - Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson - lastten in 2016 een pauze in die nog steeds duurt. Dat was een jaar nadat Zayn Malik uit de groep stapte.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!