Kelly Clarkson Beeld © ANP

Kelly Clarkson vraagt rechter om haar single te verklaren

03 juli 2021 22:49

Kelly Clarkson (39) heeft een verzoek ingediend bij de rechter om officieel single te worden verklaard, meldt het tijdschrift 'US Magazine'. Een jaar geleden maakte de Amerikaanse zangeres bekend te scheiden van haar ex-man Brandon Blackstock (44).

Kelly wil graag de officiële status alleenstaand krijgen terwijl de scheidingsprocedure nog in volle gang is. De twee zijn bovendien verwikkeld in een juridische strijd. De zangeres heeft een fraudeclaim van tientallen miljoenen dollars ingediend bij de arbeidscommissie van Californië.

Brandon was met zijn bedrijf een tijdje de persoonlijke 'agent' van Kelly, maar in de ingediende papieren zegt de zangeres dat dit wettelijk nooit had gemogen, omdat hij geen vergunning had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson schrijft verdriet scheiding van zich af

Haar ex liet via zijn advocaat weten niet gefraudeerd te hebben en ontkent alle aantijgingen. Hij eist dat de presentatrice haar aanklacht laat vallen en bovendien alle juridische kosten die hij gemaakt heeft voor haar rekening neemt. Er is nog geen uitspraak geweest van de rechter.

Kelly en haar ex-man waren zeven jaar getrouwd. Recentelijk won de zangeres wel al de voogdij over hun twee kinderen River (6) en Remy (4). Maar Brandon laat het hier niet bij zitten. Hij eist een maandelijkse toelage van 365.000 euro voor zowel hem als hun kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson doet bijzondere cover van Davina Michelle

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!