Beeld © Instagram @arianagrande

Ariana Grande deelt foto's van bezoek aan Nederland

11 juli 2021 23:54

Fans hadden haar al in Amsterdam gespot en nu heeft Ariana Grande (28) zelf ook foto's gedeeld van haar huwelijksreis in onze hoofdstad. Op 15 mei trouwde de zangeres met makelaar Dalton Gomez (25).

Op Instagram laat Ariana haar volgers meekijken met het tripje door Nederland. Een van de kiekjes laat een typisch toeristisch tafereel zien, waarbij het pasgetrouwde koppel in gigantische houten klompen zit. Ook deelt de zangeres een plaatje van een typisch Hollandse molen en de beroemde Amsterdamse grachten. Fans worden ook getrakteerd op een video van een zwaan en een lieveheersbeestje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans door het dolle: Ariana Grande gespot in Amsterdam

Op social media dook afgelopen week de ene na de andere foto op van de wereldster die haar tijd in Nederland doorbracht. Zo bleek dat ze naar een restaurant vlakbij het Rembrandtpark was geweest. De eigenaresse van het restaurant deelde daarna een selfie met Ariana op sociale media.

In december maakte Ari haar verloving met Dalton bekend via sociale media. Het stel ontmoette elkaar in januari vorig jaar. Door de coronacrisis gingen ze vlak daarna samen in quarantaine en in juni trok het stel definitief bij elkaar in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande doneert miljoen zodat fans in therapie kunnen

Voor haar relatie met Dalton was Ariana verloofd met acteur Pete Davidson. Hun verloving werd verbroken in oktober 2018.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!