Ferry Doedens Beeld © ANP

Luisteren maar: Ferry Doedens brengt nieuwe single uit

16 juli 2021 16:36

Acteur en zanger Ferry Doedens (31) heeft deze vrijdag een nieuwe single gelanceerd. Ook de videoclip van het nummer 'Niemand zoals jij' is vanaf vandaag te bekijken.

"Fantastisch nummer Ferry, ontzettend trots op je"

Over zijn single vertelt Ferry op social media het volgende: 'Mijn gevoel bij dit nummer is dat het belangrijk is om je emoties te delen. Ik ben ongelooflijk trots op alle mensen die hebben meegewerkt aan het nummer en de videoclip.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens wil weer acteren: 'In gesprek over klussen'

Bij de videoclip stromen de positieve reacties al volop binnen: 'Wat een gave song! Ik hou d'r van!', 'Fantastisch nummer Ferry, ontzettend trots op je', 'Echt heel vet schat' en 'Super mooi nummer Fer', wordt er zoal geschreven. Het nummer is hieronder te beluisteren.

Ferry hield de gemoederen afgelopen voorjaar nog volop bezig toen hij bekendmaakte een OnlyFans-carrière te zijn gestart. Op dat platform deelde hij seksueel getinte beelden. Liefhebbers konden de beelden bekijken door een abonnement af te sluiten voor een bepaald maandelijks bedrag. Veel mensen reageerden in eerste instantie niet heel positief op de nieuwe baan van Ferry, maar de vele reacties deden de voormalig GTST-acteur niet zoveel. In de video hieronder kun je zijn reactie nog eens terugzien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens vindt opnames nieuw programma 'confronterend'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!