Billie Eilish Beeld © ANP

Billie Eilish was niet tevreden met Vogue-cover

18 juli 2021 09:02

Billie Eilish (19) heeft met haar kledingkeuze tevergeefs geprobeerd om het beeld dat het publiek over haar lichaam heeft, te bepalen. De zangeres staat bekend om het dragen van grote, wijde kleding, maar dat "werkte niet echt", bekent zij in een interview met 'Vogue Australia'.

"Het is moeilijk om het verhaal te beheersen in een positie zoals de mijne"

De 19-jarige zangeres, bekend van muzieknummers als 'Bad Guy' en 'Bury a Friend', gaf eerder toe dat ze met het dragen van wijde kleding een einde hoopte te maken aan de meningen, die mensen over haar lichaam hebben. "Het is moeilijk om het verhaal te beheersen in een positie zoals de mijne, toch? Je hebt er niet zoveel controle over, maar je kunt het proberen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Billie Eilish maakt beter album door therapie

Ook blikt de zevenvoudig Grammy-winnares terug op haar Britse Vogue-cover, waar ze haar wijde kleding verruilde voor lingerie. Het is niet de eerste keer dat ze op de cover van het prestigieuze modetijdschrift staat. Het bijschrift luidde destijds: "Dat is groei", maar Billie was niet tevreden met die kop. "Ik snap waar het vandaan komt, maar tegelijkertijd denk ik: 'Nee, het is niet oké. Ik ben dit nu niet en ik heb hier niet vanuit moeten groeien'."

Op 30 juli komt Billie met haar album genaamd Happier Than Ever, dat het debuutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? opvolgt. Het nummer 'NDA' werd als eerste daarvan eerder deze maand uitgebracht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!