Jamie Lynn en Britney Spears

Jamie Lynn Spears trekt zich niets aan van aanval zus Britney

18 juli 2021 20:51

Jamie Lynn Spears (30) laat online niets merken van de recente aanvallen van haar zus Britney (39) op sociale media. Op Instagram lijkt er geen vuiltje aan de lucht. 'Ik voel me prima, stabiel en kalm op deze mooie zaterdag', zo liet Jamie Lynn zaterdag weten in haar Stories.

De zen-houding staat in schril contrast met de laatste posts van Britney, die de laatste dagen volop uithaalde naar iedereen die haar de afgelopen jaren heeft tegengewerkt. Ze richtte daarbij ook haar pijlen op Jamie Lynn: 'Ik vind het niet leuk dat mijn zus bij een awardshow MIJN NUMMERS zong. Mijn zogenaamde steun in mijn omgeving heeft me diep gekwetst!'

Britney lijkt daarbij te wijzen op een optreden van Jamie Lynn op de Radio Disney Music Awards in 2017, waar ze ook de Icon Award voor haar zus in ontvangst nam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zus Britney Spears roept vragen op met deze cryptische boodschap

Eerder liet Britney, die probeert onder het curatorschap van haar vader uit te komen, ook al weten dat ze er niet van gediend is dat sommige kennissen en familieleden haar nu willen steunen, maar voorheen nooit iets van zich lieten horen. 'Hoe durf je nu publiekelijk aan te geven dat je om mij geeft? Was jij er dan toen ik er bijna aan ten onder ging?', schreef ze eveneens op Instagram.

Britney probeert al lange tijd van het curatorschap van haar vader af te komen. Ze sprak zich kortgeleden voor het eerst publiekelijk uit over de situatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-bodyguard Britney geeft heftig medicijngebruik zangeres toe

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!