Stef Bos Beeld © ANP

Stef Bos zingt Door De Wind nooit meer: 'Wil Sanne Hans niet nadoen'

18 juli 2021 22:15

Stef Bos (60) denkt niet dat hij het liedje 'Door De Wind' ooit nog zal zingen. Nu Miss Montreal (36) er zo'n grote hit mee heeft gescoord, kan hij waarschijnlijk alleen nog maar haar nadoen, zei de zanger in het Omroep MAX-programma 'Klassiekers met Kleinsma'.

"Het is me laatst gevraagd maar dan begin ik Sanne Hans na te doen. Dat moet ik niet doen"

Stef schreef 'Door De Wind' eind jaren tachtig voor zijn toenmalige liefde Ingeborg, die ermee namens België naar het Eurovisiesongfestival ging. Het nummer kreeg daardoor een songfestivalstempel. "Dus ik had het altijd een beetje links laten liggen. En opeens trekt Sanne Hans dat liedje even naar de 21e eeuw", zei de zanger over de cover die Miss Montreal vorig jaar zong in het tv-programma Beste Zangers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers

Ondanks dat het lied nu weer nieuw leven is ingeblazen, zal Stef het niet gaan zingen. "Het is me laatst gevraagd maar dan begin ik Sanne Hans na te doen. Dat moet ik niet doen."

De 'Door De Wind'-cover bezorgde Miss Montreal een van haar grootste hits in haar carrière. Het nummer kwam zelfs binnen op de 29e plaats in de Top 2000, waarmee ze de hoogst genoteerde vrouw werd in de lijst.

Sanne Hans: 'Zonder Beste Zangers had ik nooit zo'n enorme hit'

02:04
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miss Montreal kondigt extra show Ahoy aan na run op tickets

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!