James Blunt Beeld © Getty Images

Stem én penis James Blunt aangetast door corona

26 juli 2021 03:58

James Blunt (47) keek ruim een jaar uit naar zijn concerten in de Royal Albert Hall afgelopen weekend. Hij was dan ook flink van slag toen hij er begin van de maand achter kwam dat hij besmet was met het coronavirus.

"Nu zit ik aan de steroïden en die hebben mijn piemel kleiner gemaakt"

Volgens The Sun liet de zanger tijdens een van de concerten aan het publiek weten dat hij het virus heeft overgedragen aan twee bandleden en twee medewerkers van de crew. "Zij hadden al twee prikken gehad en waren er vrij snel overheen. Ik had nog maar één vaccinatie gehad en dacht dat het wel goed zou komen, maar het is in m'n longen terechtgekomen en ik weet niet of jullie het horen, maar mijn praatstem is echt naar de knoppen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee vreemden willen nier afstaan aan vader James Blunt

De Brit, die wel kon zingen maar tussen de nummers door op adem moest komen, zou een bijzondere bijwerking van zijn coronabehandeling hebben gemeld. "Nu zit ik aan de steroïden en die hebben mijn piemel kleiner gemaakt", vertelde de zanger volgens de krant. Hij zou daar aan hebben toegevoegd: "Ik bedoel, nog kleiner. Ik heb sowieso al niet zo'n grote."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Blunt kreeg scheurbuik door protestactie tegen vegans

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!