Dolly Parton Beeld © Getty Images

Dolly Parton investeerde royalty's in goede zaak

1 augustus 2021 05:41

Dolly Parton (75) heeft nooit onder stoelen of banken gestoken hoe mooi ze Whitney Houstons versie van 'I Will Always Love You' vond. Maar de zangeres verdiende ook een royaal zakcentje aan die uitvoering van haar nummer.

"Ik dacht: dit is de perfecte plek voor mij, aangezien ik er door Whitney zat"

In een interview in talkshow Watch What Happens Live vertelde de zangeres dat ze dat geld heeft geïnvesteerd in een zwarte wijk in haar thuishaven Nashville. "Ik heb een kantoorpand gekocht in wat toen een zwart deel van de stad was, het was in een buurt die niet al te populair was. Maar ik dacht: dit is de perfecte plek voor mij, aangezien ik er door Whitney zat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dolly Parton steekt Britney Spears een hart onder de riem

Ze vervolgde: "Ik vond het geweldig om me daar te vestigen tussen haar mensen, die ook mijn mensen zijn. En ik vind het nog steeds mooi dat ik dat geld in dat complex heb gestoken. Ik zie het nog altijd als iets dat Whitney opgebouwd heeft."

Dolly schreef 'I Will Always Love You' in 1973 en nam het jaar erop zelf een countryversie van het nummer op. Alhoewel de zangeres goed scoorde met het liedje, werd 'I Will Always Love You' pas echt een monsterhit toen Whitney Houston het opnam voor de soundtrack van The Bodyguard uit 1992. Als de schrijfster van het nummer verdiende Dolly volgens Forbes zo'n tien miljoen dollar.

In onderstaande video doet de beste vriendin van Whitney Houston voor het eerst een boekje open over haar vermeende liefdes relatie met de popster. En het blijft niet alleen bij een boek, ook deelt ze haar verhaal in een exclusief interview met NBC.

Beste vriendin Whitney Houston onthult: 'Wij hadden een relatie'

03:57
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Whitney Houstons heftige leven vastgelegd in nieuwe documentaire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!