Fetty Wap Beeld © Getty Images

Fetty Wap bedankt fans voor steun na overlijden dochtertje

04 augustus 2021 10:53

De Amerikaanse rapper Fetty Wap (30) heeft zijn fans bedankt voor alle steun die hij heeft gekregen na het overlijden van zijn 4-jarige dochter Lauren. In een filmpje op Instagram vertelde de artiest in tranen hoe zijn volgers hem hadden geraakt door hun steunbetuigingen.

Hij vroeg zijn fans onder zijn berichten op sociale media massaal te reageren met vlinderemoji's, omdat vlinders de lievelingsdieren waren van zijn dochter. Lauren is het vijfde kind van de 30-jarige Fetty Wap, de artiestennaam van Willie Junior Maxwell II. Hij heeft naar verluidt in totaal zes kinderen bij vijf verschillende vrouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee kinderen in twee maanden voor Fetty Wap

Zondag maakte de moeder van Lauren bekend dat hun dochtertje was overleden. 'Ze zeggen wel eens dat zielen liefde voelen dus als je dit bericht voorbij ziet komen, zeg tegen jezelf 'I love you Lauren'', schreef moeder Lisa op Instagram bij een foto van haar dochter in een zwembad. Lisa gebruikte daarbij de hashtag #rip, wat staat voor 'rest in peace' oftewel 'rust in vrede'.

Fetty Wap is in Nederland vooral bekend van het nummer 'Trap Queen', dat in 2015 een bescheiden hit werd. Ook was hij te horen op de singles 'Bang My Head' van David Guetta en Sia en 'All In My Head' (Flex) van Fifth Harmony.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachte vast na schietpartij met Fetty Wap

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!