Nicki Minaj en Kenneth Petty Beeld © Getty Images

Man Nicki Minaj bekent schuld na niet registeren zedendelinquent

7 augustus 2021 02:03

Kenneth Petty (43) heeft schuld bekend aan het zich niet registeren als zedendelinquent in Californië. De echtgenoot van Nicki Minaj (38) ontsnapt daarmee aan de fikse gevangenisstraf die daarop staat.

Volgens TMZ sloot Kenneth een deal met het OM waarbij hij een lagere straf krijgt in ruil voor zijn bekentenis. Zedendelinquenten die verzaken de verplichte registratie in te dienen, kunnen maximaal tien jaar cel krijgen plus levenslange reclassering. Het is niet uitgesloten dat hij evengoed een tijdje moet zitten. Ook zouden de aanklagers er in de papieren op hebben gewezen dat de minimale straf vijf jaar reclassering is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zeldzaam moment: Nicki Minaj deelt filmpje van zoontje

Kenneth werd in maart van 2020 gearresteerd omdat hij naar Nicki in Californië was verhuisd, maar zich daar niet had aangemeld als zedendelinquent. Dat moet hij sinds hij in 1995 in New York is veroordeeld voor poging tot verkrachting. Naast de registratie moet hij zich ook houden aan een avondklok. Eerder dit jaar kreeg hij wel toestemming om op ieder moment van de dag bij de geboorte van zijn eerste kind met de zangeres te zijn. Het stel werd in oktober ouders van een zoontje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Nicki Minaj dient aanklacht in tegen 'doodrijder' man

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!