Kanye West Beeld © Getty Images

Kanye West haalt deadline Donda wéér niet

07 augustus 2021 09:35

Het is Kanye West (44) wéér niet gelukt om zijn nieuwe album 'Donda' op de geplande datum uit te brengen. De plaat zou, na al twee keer eerder uitstel, op vrijdag verschijnen maar staat zaterdag nog steeds niet online.

Fans kunnen 'Donda' wel alvast bestellen via Apple Music. Daar staat nu dat het album op 13 augustus uitkomt. Of dat klopt, is niet duidelijk. De rapper heeft nog niet gereageerd op het nieuws dat hij weer te laat is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian en kids aanwezig bij releasefeestje Kanye West

'Donda', het tiende studioalbum van Kanye, zou eigenlijk vorig jaar al uitkomen. De rapper stelde dit uit en koos 23 juli als nieuwe datum, maar ook toen was hij nog niet tevreden genoeg over de nummers. Hij besloot in het Mercedes-Benz Stadion in Atlanta, waar hij op 21 juli een releasefeest gaf, te blijven om verder te sleutelen aan zijn muziek. Afgelopen donderdag organiseerde hij in het stadion wederom een evenement om de komst van het album te vieren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West deelt foto van zijn bijzondere nieuwe woonplaats

Het komt vaker voor dat de rapper op het laatste moment besluit om een album niet op de geplande datum uit te brengen. Zo werd ook de release van zijn vorige plaat 'Jesus Is King' (2019) meerdere keren uitgesteld en moesten fans ook op eerdere albums langer wachten.

Ondertussen zou de rapper wel druk zijn met een nieuw liefje in zijn leven. Alles daarover zie je in onderstaande video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West stelt album wéér uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!