Nicki Minaj en Jessie J Beeld © Getty Images

Jessie J door het stof na uitspraken Nicki Minaj: 'Had geen idee'

8 augustus 2021 01:03

Het leek er even op dat Nicki Minaj (38) en Jessie J (33) zeven jaar na dato alsnog bonje kregen over hun samenwerking voor het nummer 'Bang Bang', maar Jessie heeft de beginnende ruzie gesust met excuses. In een post op Instagram neemt ze haar recente uitspraken over hoe die collaboratie tot stand kwam terug.

"Het spijt me, ik had het al die jaren fout"

De kwestie gaat om de vraag of Nicki gevraagd is om aan het nummer mee te werken, of dat dat haar eigen verzoek was. In een recent interview met Glamour liet Jessie weten dat Nicki het liedje destijds hoorde en toen heeft gevraagd of ze, naast Jessie en Ariana Grande, ook mocht meedoen.

Nicki reageerde daar eerder deze week op. "Het was niet zo dat ik dat nummer hoorde en dat toen gevraagd heb. Het label heeft me gevraagd en ervoor betaald. Hoe had ik dat liedje moeten horen? Wat ben ik; de liedjesdetective, altijd op zoek naar nieuwe nummers?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Jessie J potentiële Britse songfestivalinzending'

Jessie reageerde op Instagram. 'Het spijt me, ik had het al die jaren fout. Mij was verteld dat jij het nummer had gehoord en mee wilde doen, waarschijnlijk door iemand bij de platenmaatschappij die bij me wilde slijmen.'

Ze herhaalt daarbij een andere quote uit het interview over haar samenwerking met Nicki en Ariana. 'Het voelde alsof ik een wedstrijd had gewonnen. Dat was toen zo en zo voel ik dat nog steeds. Ik heb altijd duidelijk gemaakt hoe dankbaar ik was en ben voor jou en Ariana.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Nicki Minaj bekent schuld na niet registeren zedendelinquent

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!