Maan Beeld © ANP

Maan heeft het gevoel 'altijd op haar hoede te moeten zijn'

12 augustus 2021 17:00

Maan (24) vindt het een heel prettig idee dat niemand in haar hoofd kan kijken. De Nederlandse zangeres zingt onder meer daarover op haar nieuwe single 'Niks Is Heilig'. Het nummer komt donderdag uit, maakte platenmaatschappij 8ball Music bekend.

"Mensen vinden het interessant om dingen groter te maken dan dat ze zijn en media kunnen bepaalde dingen uit zijn verband trekken"

De zangeres heeft er moeite mee dat alles gefilmd, gefotografeerd en geregistreerd kan worden. "Daardoor heb ik het gevoel dat ik altijd op mijn hoede moet zijn met wat ik zeg of doe. Mensen vinden het interessant om dingen groter te maken dan dat ze zijn en media kunnen bepaalde dingen uit zijn verband trekken", laat ze weten.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

De bijzondere band tussen prinses Amalia en zangeres Maan

Hoewel Maan dankbaar is voor wat ze meemaakt, voelt het voor haar ook soms alsof ze door haar bekendheid een deel van haar vrijheid kwijt is. "Aan de ene kant is het leven dat je leidt geweldig, maar er zijn ook dingen die je daarvoor moet inleveren. Alles wat je doet ligt onder een vergrootglas."

Daarom vindt de zangeres het fijn dat niemand in haar hoofd kan kijken. "Dat is mijn eigen plekje. Hier heb ik mijn eigen wetten. Hier kan ik vragen stellen die ik wil stellen. Vallen en opstaan zonder dat er consequenties aan zitten. Fantaseren wat ik wil fantaseren. Het maakt allemaal niet uit, want dit is alleen van mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Maan laat zich uit over ex-vriendje en liefdesleven

'Niks Is Heilig' is de opvolger van de hit 'Blijven Slapen' die ze eerder dit jaar samen met Snelle uitbracht. De videoclip van het nummer verschijnt volgende week.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Rapper Snelle maakt binnenkort alweer zijn 'comeback'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!