André Hazes Beeld © ANP

André Hazes kampt met emotionele burn-out en neemt rust

17 september 2021 10:14

Na een roerige periode neemt André Hazes (27) nu eventjes rust. Zijn management laat weten dat de 'Leef'-zanger kampt met emotionele-burn-outklachten en tijd nodig heeft om weer op krachten te komen.

"Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt"

Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de pandemie met zich heeft meegebracht en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad, laat zijn management weten. "André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Concertreeks André Hazes in Ahoy vanwege coronaregels verplaatst

Donderdag werd al aangekondigd dat zijn concertreeks in Ahoy een jaar is verplaatst. Met de huidige coronaregels, die bij concerten slechts een bezetting van 75 procent toestaan, is het niet mogelijk de shows op een financieel verantwoorde manier door te laten gaan. De concerten worden een jaar verplaatst en zullen nu eind oktober 2022 plaatsvinden. De tickets blijven in principe geldig voor een van de twee avonden. 

Eerder deze week vertrok zijn vriendin Sarah van Soelen al naar Spanje, waar ze professionele hulp krijgt om om te gaan met alle media-aandacht. Want niet alleen het leven van de volkszanger, ook dat van zijn nieuwe liefde stond de afgelopen maanden behoorlijk op zijn kop. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes: 'Had foto's met Sarah nooit zo snel mogen posten'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!