James Arthur Beeld © Getty Images

James Arthur haalt uit naar The Script: 'Hebzuchtige gieren'

24 september 2021 17:48

James Arthur (33) is nog steeds erg boos over de rechtszaak die de Ierse band The Script in 2018 tegen hem had aangespannen. Vrijdag haalde de Britse zanger op Twitter flink uit naar de mannen, die volgens hem niets te maken hadden met het schrijven van zijn grote hit 'Say You Won't Let Go'.

"Gefeliciteerd met het stelen van een percentage van een nummer waar je niets mee te maken had"

Donderdag maakte het Britse The Mirror bekend dat James een schikking heeft getroffen over zijn lied. Volgens The Script leek dat nummer te veel op hun eigen nummer, 'The Man Who Can't Be Moved'. De enige reden dat hij destijds akkoord ging met een schikking, was dat hij niet de financiële middelen had voor een rechtszaak, stelt de zanger op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Arthur laat neus rechtzetten

In een aantal - inmiddels verwijderde - tweets noemde hij de mannen van The Script 'hebzuchtige, egoïstische gieren'.'Ik kan 's nachts slapen in de wetenschap dat 'Say You Won't Let Go' een volledig origineel idee was', vervolgde hij zijn betoog. 'Gefeliciteerd met het stelen van een percentage van een nummer waar je niets mee te maken had', staat nu nog te lezen op zijn Twitter-pagina.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Script geeft volgend jaar gratis concert voor zorgmedewerkers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!