Uitblijven Grammy boeit Katy Perry niet: 'Cijfers zeggen genoeg'

30 september 2021 16:23

Katy Perry (36) hoeft niet per se een Grammy te winnen om haar carrière meer glans te geven, blijkt uit een interview met 'Variety'. De zangeres vindt het prima dat ze al vaak genomineerd is voor de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs, maar de nominatie nog nooit heeft verzilverd.

"Ik ben dertien keer eerder genomineerd, maar eerlijk gezegd kijk ik alleen naar getallen en die liegen niet", aldus de zangeres, die hiermee lijkt te zeggen dat het aantal nominaties genoeg zegt over haar muzikale talent of doelt op de verkoopcijfers van haar muziek. "Dat vind ik prima. Iedereen heeft een mening en dat is prachtig, maar cijfers zijn cijfers. Rekenen is heilig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry en Orlando Bloom totaal onherkenbaar

De Amerikaanse zangeres, die vorig jaar beviel van haar dochtertje Daisy Dove, zegt wel bezig te zijn met het maken van nieuwe muziek. Volgens Katy zit er 'veel liefde' achter haar nieuwe nummers. "Dat is de drijvende kracht en dat is geweldig, want ik heb vroeger veel geschreven vanuit het perspectief van verlangen en het gevoel dat ik niet goed genoeg was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry feliciteert dochtertje met eerste verjaardag

Toen Katy hoogzwanger was, sprak Bridget Maasland haar voor RTL Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!