Billie Eilish Beeld © Getty Images

Billie Eilish maakt fans blij, headliner op Glastonbury 2022

4 oktober 2021 11:32

Billie Eilish (19) staat volgend jaar inderdaad op Glastonbury, heeft het festival maandagochtend bevestigd. In de nacht van zondag op maandag leek de Amerikaanse zangeres in haar Instagram Story al te hinten op haar komst naar het bekende Britse festival.

De 19-jarige wordt de jongste soloartiest die als headliner op het festival mag optreden. Billie staat op vrijdag 24 juni op de Pyramid Stage. Het is bovendien de eerste keer dat de zangeres op een festival in het Verenigd Koninkrijk optreedt als een van de belangrijkste namen uit de line-up.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Billie Eilish niet tevreden met lichaam: 'Wie is dat wel?'

Vorig jaar werd Glastonbury, een van de grootste festivals ter wereld, afgelast vanwege de coronacrisis. Ook dit jaar ging het feest in het Britse Worthy Farm niet door. Als alternatief werd eind mei wel eenmalig een livestreamevenement georganiseerd. Hier traden onder meer Coldplay, Jorja Smith, HAIM en Michael Kiwanuka op.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Billie Eilish raakte 100.000 volgers kwijt na decolleté-kiekje

'Happier Than Ever' is de opvolger van Billies succesvolle debuutalbum 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?' uit 2019. Voor de plaat, waarmee ze wekenlang wereldwijd de hitlijsten aanvoerde, won de zangeres drie Grammy Awards.

Onlangs verraste Billie Eilish iedereen nog toen ze met een totaal nieuwe look verscheen op de cover van de Britse Vogue, zoals te zien is in onderstaande video.

Billie Eilish verbaast vriend en vijand met totaal nieuwe look

04:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!