Adele Beeld © Getty Images

Het is officieel: Adele bevestigt nieuw nummer met korte teaser

05 oktober 2021 16:55

Er gingen al een tijdje geruchten dat Adele (33) binnenkort met nieuwe muziek zou komen, maar nu heeft de zangeres het dan eindelijk zelf ook bevestigd. Op haar sociale media-accounts verscheen vandaag een filmpje waarin we alvast een voorproefje krijgen van haar nieuwe lied ‘Easy on Me’.

Uit de video blijkt dat het nieuwe nummer van Adele op 18 oktober zal uitkomen.

In het filmpje, dat bestaat uit zwart-witbeelden, is te zien hoe Adele in een auto stapt, een cassettebandje in de radio stopt en vervolgens begint te rijden. Hoewel we haar niet horen zingen is de kans groot dat de muziek die op de achtergrond klinkt een stukje is uit het nummer Easy on Me.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Adele verantwoordelijk voor deze mysterieuze billboards?

Op maandag gingen er al geruchten rond dat Adele binnenkort met een nieuw album zou komen. Er verschenen namelijk wereldwijd billboards met het nummer '30', wat zomaar een hint zou kunnen zijn naar haar nieuwe album. Adele bracht namelijk eerder de albums '19', '21' en '25' uit. Bij alledrie die platen was zij inmiddels wat ouder toen ze verschenen, en dat lijkt nu met '30' op haar 33ste wederom het geval.

Adele maakte eigenlijk vorig jaar al een kortstondige niet-muzikale comeback door na lange tijd uit de spotlight te zijn gebleven Saturday Night Live te presenteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Adele opnieuw aan het daten?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!