Famke Louise en Denzel Slager

Famke Louise onzeker over lichaam tijdens zwangerschap

7 oktober 2021 16:58

Famke Louise (22) voelt zich soms onzeker door haar veranderende lichaam tijdens haar zwangerschap. Dat vertelt de zangeres aan presentatrice Iris Enthoven (27)in het 538-programma 'De Laatste'. "Er verandert gewoon superveel aan mijn lichaam. Dan hoop ik dat mijn vriend me nog aantrekkelijk vindt."

"Ik merk wel dat ik aankom bij mijn bovenbenen en billen. Maar het hoort erbij"

De 22-jarige ster kondigde in augustus aan in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Ze voelt zich naar eigen zeggen 'heel erg happy' en mag niet klagen van zichzelf. "Ik heb best wel een kleine buik. Maar ik merk wel dat ik aankom bij mijn bovenbenen en billen. Maar het hoort erbij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise onzeker over lichaam tijdens zwangerschap

Van kwaaltjes heeft ze weinig last, behalve stemmingswisselingen. "Dan brand ik mensen af joh, niet normaal", aldus Famke. Dat is vooral zwaar voor haar vriend, ex-proefvoetballer Denzel Slager. "Hij is altijd de pineut natuurlijk, hij moet hem altijd volop krijgen. Maar hij gaat er goed mee om."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise deelt behoorlijk gegroeide babybump met volgers

De zangeres, bekend van hits als 'Op Me Monnie' en 'Slangen', is binnenkort te zien in een realityserie op Videoland. Hiermee hoopt ze meer van haar leven te laten zien aan haar fans. "Ook omdat ik het gevoel heb dat ik toch een bepaalde afstand heb met de mensen die me volgen. Dat ze geen vinger kunnen leggen op de persoon die ik daadwerkelijk ben." Met de serie, die Famke & Denzel heet, wil ze die afstand proberen te verkleinen.

Famke geen last van zwangerschapskwaaltjes: 'Zit lekker in m'n vel'

01:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise en vriend Denzel krijgen eigen realityserie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!