Beeld © ANP

Stromae maakt muzikale comeback met nieuwe hit

15 oktober 2021 07:57

Stromae (36) heeft vrijdag voor het eerst in zes jaar een nieuwe single uitgebracht. Het lied 'Santé', dat vrijdagochtend opeens uitkwam, is een ode aan de diversiteit en de mensen die in de luwte ongezien toch belangrijk werk doen. Dat melden Belgische media.

De populaire zanger maakte recent bekend dat hij na een afwezigheid van zes jaar komende zomer terugkeert op het podium. Hij maakt zijn comeback op de podia van drie grote Belgische en Franse festivals.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stromae maakt na jaren afwezigheid comeback op het podium

Op 19 juni speelt Stromae op Werchter Boutique in het Belgische Werchter, op 10 juli op Les Ardentes in Luik en in augustus is hij van de partij op het Franse festival Rock en Seine. De optredens zijn Stromae's eerste drie aangekondigde shows sinds zijn Racine Carrée Tour in oktober 2015 eindigde.

Het is niet duidelijk of er meer optredens volgen. Stromae verdween uit de schijnwerpers na het succes van zijn album Racine carrée, waarop hits als 'Papaoutai' en 'Formidable' staan. Hij legde zich daarna vooral toe op het modelabel dat hij oprichtte met zijn vrouw. Vorig jaar liet Stromae, de artiestennaam van Paul Van Haver, doorschemeren dat hij werkt aan een nieuw album.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Azier: 'Je zag Stromae ontsporen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!