Miss Montreal merkte dat ze minder relevant werd

19 oktober 2021 11:38

Door de coronapandemie heeft ook Miss Montreal (37) maandenlang niet kunnen optreden. De zangeres heeft het spelen gemist, maar had vooral last van de angst dat het publiek haar in die tijd zou vergeten.

"Je bent bang dat de mensen je vergeten"

"Je bent bang dat de mensen je vergeten. Ik heb daar het meeste last van gehad", zegt Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, in de aflevering van het AVROTROS-programma Volle Zalen die dinsdagavond wordt uitgezonden op NPO 2.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miss Montreal kondigt extra show Ahoy aan na run op tickets

De zangeres scoorde afgelopen jaar een enorme hit met 'Door De Wind', een cover van een nummer van Stef Bos. Ze zong het lied in de show Beste Zangers. "Ik dacht: nu gaan we. Als je dat dan niet kunt doen door corona, zakt die piek ook weer in."

Voor die 'piek' zat Sanne in een mindere periode. "Het zingen ging niet zo goed, we speelden live al veel te lang dezelfde nummers. Ik merkte dat de relevantie van Miss Montreal minder werd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miss Montreal reageert op tranendal in Beste Zangers

Inmiddels voelt de zangeres zich weer 'helemaal happy' en vindt ze het fijn om weer te kunnen optreden. "Het maakt me ook niet uit of ik voor tien, honderd of 80.000 man speel."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!