Måneskin Beeld © ANP

Nachtje Turijn tijdens songfestival? Dat wordt flink dokken

19 oktober 2021 16:01

Ben jij van plan om volgend jaar af te reizen naar het Eurovisiesongfestival in Turijn? Begin maar alvast te sparen. Op social media worden namelijk screenshots gedeeld van slaapplekken die tot ver in de duizenden euro's kosten.

"Hotels in Turijn zijn letterlijk 3.000 euro tijdens Eurovisie-week"

Op social media klagen mensen steen en been over de dure prijzen in de Noord-Italiaanse stad. 'Ergens om te overnachten. Ik kan me niet herinneren dat Lissabon of Rotterdam zo hard probeerden snel geld te verdienen als Turijn', zegt iemand. Een andere Twitteraar schrijft: 'Hotels in Turijn zijn letterlijk 3.000 euro tijdens Eurovisie-week. Ach, dan maar niet.'

Of de EBU - de organisatie achter het songfestival - hier iets aan kan of wil doen, is nog onbekend. Op internet wordt wel gespeculeerd dat de komende tijd waarschijnlijk meer goedkope slaapplekken beschikbaar komen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Rotterdam vindt het Eurovisiesongfestival nu plaats in Turijn

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Måneskin knipoogt met nieuwe single naar ophef Songfestival

Gisteren sprak RTL Boulevard nog met rockband Måneskin, de winnaars van het meest recente Eurovisiesongfestival in ons eigen Rotterdam. De Italiaanse groep is momenteel in Nederland om hun nieuwe nummer 'Mammamia' te promoten. In de video hieronder zie (en hoor) je er alles over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ayana wint Nederlandse finale Junior Eurovisie Songfestival

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!