Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob slaat nieuwe weg in en opent deuren restaurant

24 oktober 2021 14:59

Na het cancelen van zijn theatertour heeft Douwe Bob (28) genoeg tijd om handen. De singer-songwriter is daarom zijn eigen horecazaak begonnen in onze hoofdstad, zo deelt hij trots via Instagram. 'Stevig Amsterdam is een feit', aldus de ondernemer.

"Stevig Amsterdam is een feit"

Douwe opende dit weekend de deuren van zijn nieuwe restaurant/wijnbar genaamd Stevig Amsterdam. De zanger laat zijn horecahart graag sneller kloppen en wil met deze stap de sfeer en creativiteit terugbrengen in de Amsterdamse horeca scene. De zanger runt de zaak niet alleen, maar met acteur Mouad Ben Chaib en ondernemer Robin Jansen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aanstaande moeder van baby Douwe Bob maakt geslacht bekend

'Stevig Amsterdam is een restaurant en een wijnbar waar iedereen zich thuis voelt. Ervaar deze beleving waar je wordt geïnspireerd door het menu, de live muziek, de kunst, de performances en het interieur', valt er op hun website te lezen.

De zanger was de afgelopen tijd ook minder leuk in het nieuws nadat hij zijn tournee cancelde omdat Douwe tegen de coronapas is. Hij is niet de enige artiest die alles afzegt, maar wat betekent dit nou eigenlijk voor alle mensen die achter de schermen werken?

Rob Goossens positief verrast over besluit van Douwe Bob

03:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob belooft opgestapte band en crew te compenseren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!