Jonas Brothers Beeld © ANP

Jonas Brothers mikpunt in comedyspecial Jonas Brothers Family Roast

26 oktober 2021 03:54

Joe (32), Kevin (33) en Nick Jonas (29) krijgen hun eigen comedyspecial op Netflix. De broers, die jarenlang de Jonas Brothers vormden, vertelden maandag in een video-aankondiging dat de show in het teken staat van 'de universele waarheid dat niemand je zo kan sarren als je eigen familie'.

De special gaat Jonas Brothers Family Roast heten en lijkt dan ook elementen te hebben uit Comedy Centrals comedyshow The Roast, waarin wisselende beroemdheden door andere sterren worden afgebrand. In het geval van de gebroeders Jonas worden zij met sketches, liedjes en spelletjes geplaagd om hun boybandcarrière en andere zaken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick Jonas in ziekenhuis vanwege gebroken rib

De Family Roast wordt gepresenteerd door comedian Kenan Thompson, die wordt bijgestaan door een rits aan gaststerren. Onder meer Pete Davidson, Niall Horan, Gabriel Iglesias, John Legend, Lilly Singh en Jack Whitehall duiken op in de special, die vanaf 23 november te zien is op de streamingservice.

Ook in Nederland moest een aantal BN'ers er eerder al aan geloven. Ali B was de laatste en hoe dat ging bekijk je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joe Jonas luidt 32ste verjaardag in met pikant naaktkiekje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!