Adele in 2017. Beeld © AP

Adele-fans zijn boos, zangeres komt belofte niet na

28 oktober 2021 12:50

Zangeres Adele (33) heeft zich de woede van een boel fans op de hals gehaald. De Britse zou in 2017 een concert in het Wembley Stadion in Londen geven, maar annuleerde dit. Aan teleurgestelde fans met een kaartje werd vervolgens beloofd om bij een nieuwe datum 'early access' te krijgen, maar daar zien zij nu bij een nieuwe reeks concerten niks van terug.

"Je hebt ons 'exclusieve voorverkoop' beloofd"

'Sorry, tourvoorverkoop zeg je?' roept een verontwaardigde fan uit op Twitter. 'Ik heb nog steeds mijn tickets van het concert in 2017 dat werd geannuleerd en je hebt ons 'exclusieve voorverkoop' beloofd voor de volgende tour.' En dat is maar één van de vele voorbeelden. Iemand anders schrijft: 'Ik heb nog steeds een kopie van mijn e-mail. Ik vermoed uit de bewoording van Songkick (een Britse concertontdekkingsdienst, red.) dat dit totaal nieuwe shows zijn, geen verplaatste datums. Het zou echter een mooi gebaar zijn als ze early access zouden geven aan degenen die de geannuleerde show in 2017 hebben gemist.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele staat Kim Kardashian bij in scheiding van Kanye West

De volgende concerten van Adele, in Hyde Park in Londen, zijn gepland voor 1 en 2 juli 2022. Tickets zijn momenteel in de verkoop, maar gezien de enorm grote animo, is de kans klein dat alle gedupeerde fans tickets kunnen bemachtigen. 

Adele maakte op 13 oktober bekend dat haar nieuwe album, dat 30 heet, op 19 november verschijnt. Twee dagen later bracht Adele de single 'Easy On Me' uit, haar eerste nummer in vijf jaar tijd. Dat staat nu al wereldwijd op nummer één.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Adele laten website crashen na aankondiging concerten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!