Beeld © ANP

Queen voert opnieuw de Top 1000 van Qmusic aan

12 november 2021 18:00

'Bohemian Rhapsody' van Queen is volgens luisteraars van Qmusic ook dit jaar het beste nummer dat ooit is gemaakt. De hit uit 1975 staat opnieuw bovenaan de jaarlijkse Q-top 1000, zo werd vrijdag duidelijk toen de hitlijst tot een einde kwam.

De top 10 van de lijst, die sinds maandag te horen was, was tot het laatste moment geheim. Voorafgaand werd wel al bekend dat Queen dit jaar met de meeste nummers, welgeteld twintig, in de Q-top 1000 staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brian May heeft geen hoop tweede Bohemian Rhapsody-film

Waar Coldplay met 'Fix You' vorig jaar nog op de tweede plek stond, moet de Britse band nu genoegen nemen met een derde plaats. Danny Vera staat met 'Roller Coaster' twee plekken hoger dan vorig jaar op nummer 2. Daarmee is de Zeeuw de hoogst genoteerde Nederlander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE-zusjes zingen Bohemian Rhapsody in thuisquarantaine

Verder wordt de top 10 van de zeventiende editie gevuld met 'Hotel California' van Eagles (4), 'In The End' van Linkin Park (5), 'Piano Man' van Billy Joel (6), 'Africa' van Toto (7), 'Nothing Else Matters' van Metallica (8), 'Door De Wind' van Miss Montreal (9) en 'November Rain' van Guns N' Roses (10).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!