Beeld © ANP

Kris Jenner, Kourtney en Travis Barker brengen eigen kerstsingle uit

24 december 2021 10:59

Kris Jenner (66) heeft haar fans het ultieme kerstcadeau gegeven. De momager van de Kardashians heeft namelijk vannacht een cover uitgebracht van het nummer ‘Jingle Bells’, in samenwerking met Kourtney Kardashian (42) en Travis Barker (46).

"God, wat hou ik van je, Kris Jenner"

In het nummer neemt Kris de zang op zich, terwijl Kourtney verantwoordelijk is voor de 'jingle bells' en Travis achter het drumstel zit. Het nummer is geproduceerd door Karavis Records.

Kourtney is erg in haar nopjes met het eindresultaat en deelde in haar Instagram Stories al een voorproefje van het nummer met daarbij de tekst: 'Heel veel plezier gehad in de studio met de legendarische koningin Kris Jenner. Ik doe de jingle bells en Travis zit achter het drumstel.' Kris neemt niet alleen de zang op zich, maar is ook nog eens het gezicht van het nummer. Het trio heeft namelijk een oude kerstfoto van Kris gebruikt om het nummer aan te kondigen.

Het kerstnummer lijkt in elk geval goedgekeurd te zijn door haar kinderen. Zo deelt Khloé het nummer in haar stories met de tekst: 'Mijn koningin. Er is een nieuwe legende in de stad. God, wat hou ik van je, Kris Jenner.' Ook Kim en Kendall delen het nummer in hun Instagram Stories.

Benieuwd naar het liedje? Je kunt het hieronder beluisteren:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!