Emma Heesters Beeld © ANP

Kijkers The Streamers onder de indruk van gastartiesten

27 december 2021 10:46

De livestream van het optreden van The Streamers in de Efteling is zondag al door minimaal twee miljoen mensen bekeken. Dat werd kort na het begin van de show bekendgemaakt. Op Twitter regent het complimenten voor de show en vooral de gastartiesten.

"Emma is echt een aanwinst"

Rond kwart voor negen, een kwartier nadat de show officieel was begonnen, waren er volgens de band al twee miljoen kijkers. Het optreden van de groep dat eerder dit jaar in mei in De Kuip werd gegeven trok 1,9 miljoen kijkers. De show ging van start met een opvoering van 'It's Beginning to Look a Lot Like Christmas' door Guus Meeuwis, Nick Schilder en Emma Heesters. Emma, Meau en Flemming werden voor de speciale kersteditie van The Streamers aan de line-up toegevoegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Heesters wist vanaf begin dat Jamai zou winnen: 'Alles klopte'

Op Twitter wordt vol lof gesproken over Emma Heesters, Meau en Flemming. 'Emma is echt een aanwinst', tweet een kijker. Een ander: 'Frank Lammers en Flemming die de avond stelen met Highway to Hell. Nooit verwacht maar wow!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Streamers geven zinderende kerstshow: 'Onwerkelijk'

De organisatie meldt desgevraagd aan het ANP dat de stream in honderd verschillende landen gevolgd werd. Een uur voor aanvang waren er al een half miljoen mensen online binnen. Er waren bovendien geen problemen met de digitale inloop. Op Koningsdag was dat anders, toen begon het optreden van The Streamers later vanwege technische problemen.

Kijkers van de livestream werd gevraagd een donatie in de fooienpot te doen. Van dit geld wordt de livestream bekostigd en het overgebleven bedrag gaat naar Unicef. Aan het einde van het concert kon Kraantje Pappie melden dat er al 500.000 euro voor Unicef was ingezameld.

The Streamers geven zinderende kerstshow: 'Onwerkelijk'

02:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!