Justin en Hailey Bieber Beeld © ANP

'Justin en Hailey Bieber zijn klaar voor kinderen'

30 december 2021 05:37

Nadat Justin Bieber (27) een foto op Instagram plaatste waarop hij te zien is met zijn vrouw Hailey (25) en zijn halfzusjes Jazmyn (13) en Allie (14), vroegen veel fans zich af of de zanger zelf misschien ook klaar is voor het vaderschap. Volgens een insider is gezinsuitbreiding zeker iets waar Justin en zijn vrouw Hailey aan denken, zo weet 'Us Weekly'.

"Ze zouden heel gelukkig worden met kinderen om hen heen, als ze dat gegeven is door God"

"Baby's zijn zeker een gespreksonderwerp voor Justin en Hailey. Hij is 27 jaar en zij 25, en beiden hebben er nooit een geheim van gemaakt om een groot gezin te willen stichten. Ze zouden heel gelukkig worden met kinderen om hen heen, als ze dat gegeven is door God. Zij zijn er in ieder geval klaar voor en ik weet zeker dat de Biebers ook hele leuke ouders zullen worden," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diane Keaton schittert naast Justin Bieber in nieuwe videoclip

Justin en Hailey trouwden in september 2018 in een rechtbank in New York, zonder familie en vrienden erbij. Een jaar later deden ze dat nog eens goed over, met al hun geliefden aanwezig en een groot feest om hun liefde te bezegelen.

Justin Bieber hoopt dat Hailey voor eind 2021 zwanger wordt

03:23
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber geeft nóg een show in de Ziggo Dome

"Justin houdt zo ontzettend veel van Hailey, hij is ervan overtuigd dat zij de ware is. Hun relatie is niet altijd even soepel verlopen, maar dat heeft hen juist sterker gemaakt. Hailey heeft rust in Justins leven gebracht, iets wat hij heel erg nodig had. Hij ziet haar als zijn absolute soulmate en allerbeste vriend. Het vaderschap is zijn ultieme doel, dat zou de kroon op de relatie met Hailey zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber treedt op in Saudi-Arabië ondanks protesten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!