Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob wordt weer vader: 'Bobby Lou krijgt een lief broertje'

06 januari 2022 14:31

Douwe Bob (29) hoeft de beschuitbus nog niet op te bergen, binnenkort wordt hij namelijk wéér vader. Op 9 december werden de singer-songwriter en zijn ex kunstenares Loes van Delft ouders van dochtertje Bobby Lou, en nu laat de zanger weten dat ook zijn grote liefde Anouk in verwachting is.

"Het leven is een wervelwind"

Bij een post op Instagram schrijft Douwe enorm trots te zijn op het nieuws dat hij een zoon krijgt. Anouk en Douwe proberen al drie jaar een kindje samen te krijgen en vijf maanden geleden is het eindelijk gelukt. 'We houden in elke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind. Ride it', schrijft hij.

Douwe sluit af door te vragen om met respect om te gaan met het nieuws dat hij alweer vader wordt. 'Dit is dan ook wat Loes, Anouk en ik hierover te zeggen hebben', aldus de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob bevestigt: 'Vorige maand nog een dochter gekregen'

Eind juli maakten Douwe en Loes bekend in verwachting te zijn. De twee hadden toen al geen relatie meer. In Rooijakkers Over de Vloer zei hij er onlangs dit over: "Ik krijg een kind met een heel leuke, lieve vrouw. Maar ik heb geen relatie met haar." Dat hoeft volgens Douwe voor de opvoeding van het kind niet uit te maken en vertelde ook nooit de intentie te hebben gehad om het kindje samen op te voeden. "Het is gelopen zoals het liep. We hadden het een paar keer heel fijn en zij kwam er ook laat achter." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob was net op tijd voor de bevalling van dochter Bobby Lou

Douwe en Anouk zijn sinds 2018 met tussenpozen samen. Afgelopen zomer, toen ze tijdelijk uit elkaar waren, zei hij nog dat hij geloofde dat ze zielsverwanten zijn. "Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden."

Ook schreef hij het nummer 'Was It Just Me' speciaal voor zijn destijds ex, nu baby mommy. "Het is volgens mij een van de mooiste nummers die ik ooit heb geschreven", aldus de zanger.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!