Rob de Nijs Beeld © ANP

Zorgen om gezondheid Rob de Nijs na coronabesmetting in familie

25 januari 2022 08:04

De vrouw van Rob de Nijs maakt zich zorgen om zijn gezondheid nadat hun 9-jarige zoon positief is getest op corona. De 79-jarige zanger, die parkinson heeft, 'kan corona er natuurlijk niet bij hebben', zegt zijn vrouw Henriëtte in 'De Telegraaf'.

"Dit is natuurlijk wel waar we steeds bang voor waren"

"Donderdag kwam Julius terug uit school en was het bingo", vertelt zijn vrouw. Omdat Rob parkinson heeft, is het zaak om hem zover mogelijk uit de buurt te houden van zijn zoon. "Maar ja, zo groot is ons huis ook niet, waarschijnlijk is het kwaad dan toch al geschied", aldus zijn vrouw. Naast parkinson heeft de zanger ook nog een vorm van astma, wat maakt dat hij tot de risicogroep behoort.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afscheidsconcert Rob de Nijs vindt plaats in de Ziggo Dome

Maandag testten de zang en zijn vrouw nog allebei negatief. "Rob heeft alle injecties en de booster gehad. Als hij vandaag of morgen corona heeft, dan is er nog steeds niets verloren en moeten we hopen dat die prikken hun werk doen. Maar dit is natuurlijk wel waar we steeds bang voor waren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob de Nijs zat voor afscheidsshow Antwerpen in revalidatiecentrum

Op 20 april geeft Rob zijn afscheidsconcert in de Ziggo Dome. Wegens grote belangstelling wordt zelfs overwogen om een extra concert in te plannen. "We willen dit even afwachten, Rob moet niet ziek worden", zegt zijn vrouw. Voor zijn afscheidsconcert in België liet de zanger zich zes weken opnemen in een revalidatiecentrum. Indien dat nodig is, doet hij dat opnieuw voor zijn concert in Amsterdam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!