Mart Hoogkamer Beeld © ANP

Mart Hoogkamer dolgelukkig met Jennifer: 'Met haar ga ik trouwen'

1 februari 2022 16:07

Volkszanger Mart Hoogkamer (23) is sinds anderhalf jaar gelukkig in de liefde met zijn Jennifer (27). Ondanks dat het stel nog niet gek lang samen is, staat haar naam wel al een tijdje op het lichaam van Mart getatoeëerd en kunnen ze niet wachten om een gezinnetje te stichten. Dat vertelt het koppel aan 'Beau Monde'.

"Hij zei dat hij me iets ergs moest vertellen, hij had er pijn van"

Nadat Mart voor het eerst op Instagram een glimp van zijn geliefde opving, was hij meteen verkocht. "Een vriend van me liet een Instagram-filmpje van haar zien, waarop ze aan het zingen was: moet je kijken, wat een kanjer. Ik riep toen dat dit het meisje was met wie ik zou gaan trouwen. Ik stuurde haar een berichtje dat ze zo’n goede stem heeft. Weet je wat ze terugstuurde? 'Jij niet!'"

Jennifer had nog nooit van de zanger gehoord. En juist die nuchterheid is wat hem aantrekt. "Dat vond ik heel leuk. Jen is heel nuchter. Roem interesseert haar niet. Geld ook niet."

Hun relatie is zo succesvol omdat ze elkaar perfect aanvullen, vertellen ze. "Wat ik te weinig heb, heeft hij te veel en andersom”, zegt Jennifer. "Ik zit bijvoorbeeld erg hoog in mijn energie, ben een stuiterbal. Zij is rustig. En heel lief. Als ik niet lekker in mijn vel zit, word ik in de watten gelegd. We kunnen overal over praten. Ze stuurt me ook. Ze denkt twee keer na voor ze met kritiek komt. Omdat ze dat doet, weet ik dat een punt écht belangrijk voor haar is. Negen van de tien keer heeft ze gelijk", legt de verliefde Mart uit. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zanger Mart Hoogkamer wint de YouTube Music-prijs van 2021

De twee zijn zo zeker van elkaar dat Mart niet lang hoefde te twijfelen om haar naam te vereeuwigen op zijn lichaam. "Dat was al na drie of vier maanden", aldus Jennifer. "Hij zei dat hij me iets ergs moest vertellen, hij had er pijn van. Ik dacht dat hij ging zeggen dat onze relatie het toch niet ging worden. Maar nee. De tatoeage laten zetten, was zijn manier om te zeggen dat hij het met me meende."

Wel vindt Jennifer dat Mart het verder rustig aan moet doen met de plaatjes. "Ik wil niet dat hij zijn handen en gezicht laat tatoeëren." Waarop Mart antwoordt: "Dat doe ik ook niet. Ik hoop ooit kindjes te hebben en dan wil ik niet achter de kinderwagen lopen met een draak of roos in mijn nek. Al zijn ze fucking vet om te zien."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond

Het is dus duidelijk dat er een kinderwens is, maar deze droom zal nog even op zich laten wachten. Toch heeft de eerste gezinsuitbreiding al plaatsgevonden, in de vorm van een schattige zes maanden oude Pomeriaan genaamd Roley. "Ik heb Roley van Mart voor mijn verjaardag gehad. Ik verwachtte een tas, of iets in die categorie, maar het werd een hond. Ik was eerst nerveus. Mijn ouders hebben een enorme boerboel (grote waakhond), als dat maar goed gaat, maar na even aftasten zijn ze nu maatjes."

Mart heeft echter een tikkeltje spijt van dit cadeau aan zijn lover: "Ik had het hondje nooit moeten kopen, al Jens aandacht gaat nu naar hem! Nee hoor, het is een lieve hond. Als ze morgen nog een hondje wil, gaan we er nog één halen.” Jennifer grapt: "Staat dit op band? Je hoort wat hij zegt hè?"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zanger Mart Hoogkamer wint de YouTube Music-prijs van 2021

Eerder vertelde Mart vol lof over zijn vriendin bij ons voor de camera:

Vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond

05:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!