Nick Schilder Beeld © ANP

Nick Schilder 14 kilo afgevallen voor Men's Health-cover

04 februari 2022 18:08

Zijn baard heeft 'ie de afgelopen tijd laten groeien, en dat is niet het enige. Nick Schilder (38) heeft de laatste maanden flink getraind voor zijn cover van 'Men's Health' en viel in totaal zo'n 14 (!) kilo af. Dat schrijft zijn vrouw Kirsten (38) in haar column voor het tijdschrift 'Flair'.

"Ik heb wel veel respect voor z’n discipline"

In haar stuk voor het blad benoemt Kirsten de Men’s Health-cover van haar man, een prestatie van hen allebei, zo schrijft ze. In totaal viel Nick voor de shoot 14 kilo af en kwam hij twee kilo aan spiermassa aan. Volgens 'de vrouw van' mag ook zij een beetje met de eer strijken. Wie bleef namelijk bij de kinderen elke keer als Nick op de zolder zijn trainingen ging doen? Precies, Kirsten. Wie zorgde ervoor dat de juiste boodschappen in huis waren, zodat Nick onbezorgd zijn maaltijden kon preppen? Wederom: Kirsten. 'Maar zonder gekheid: ik heb wel veel respect voor z’n discipline. Ik wou dat ik er een klein beetje van had.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diggy Dex, Nick Schilder en Roel maken cover van Hazes-hit

De Nick & Simon-zanger sprak eerder over de weg naar zijn strakke sixpack in de talkshow van Beau van Erven Dorens, die hem daar 'mager' noemde.  "In 2010 ben ik begonnen met krachttrainingen. Dit was een bucketlist-item", vertelde Nick. "Ik dacht: ooit wil ik dat niveau halen, maar ik vond het moeilijk om een beweegreden te vinden." 

Nadat hij belachelijk werd gemaakt door zijn vrienden vanwege zijn veganistische levensstijl, besloot hij hen een (vegan) koekje van eigen deeg te geven en te laten zien dat je niet alleen maar kip met rijst hoeft te eten voor een gespierd lichaam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick Schilder: 'Ik sluit cosmetische ingrepen niet uit'

De Men’s Health-cover van Nick ligt vanaf 11 februari in de winkels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!