Spice Girls Beeld © Getty Images

Spice Girls verrast door LEGO met eigen speelgoedpoppetjes

10 februari 2022 16:21

LEGO presenteert donderdag een nieuwe serie BrickHeadz, simpele poppetjes zonder al te veel details waarvan in een oogopslag duidelijk is wie of wat het moet voorstellen. De Spice Girls zijn door het Deense speelgoedbedrijf tot kleurrijke evenbeelden van steentjes gevormd.

"Bedankt LEGO, ik vind die van mij geweldig!"

De Spice Girls krijgen hun eigen poppetje ter ere van het 25-jarig jubileum van hun album Spiceworld. De set bevat alle vijf de zangeressen in hun iconische outfits, zoals de Union Jack-jurk van Geri Horner en de luipaardprintjurk van Mel B. De beeldjes zijn zo'n 8 centimeter hoog en 5 centimeter breed en diep en zijn vanaf 1 maart te koop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spice Girls praten over nieuwe tour: ‘Hopelijk met Victoria’

Op Twitter laat Emma Bunton (Baby Spice) weten dat ze haar LEGO-look met roze jurk en snoeplolly geweldig vindt. 'Voor het eerst heeft LEGO mij van steentjes nagemaakt en hebben we onze eigen Spice Girls BrickHeadz! Bedankt LEGO, ik vind die van mij geweldig!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mel B hint op reünie met álle Spice Girls in 2023

Eerder werden er al zogenoemde BrickHeadz gemaakt van bekende Disney-figuren als Donald Duck, Goofy en Pluto, maar ook andere bekende filmfiguren als Harry Potter, Road Runner en Wile E. Coyote (Looney Tunes) en Frankenstein konden eerder al in het klein worden nagebouwd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!