Ye West Beeld © ANP

Ye begint met schone lei op Instagram, vraagt God opnieuw om hulp

17 februari 2022 03:21

Nadat Kanye West, tegenwoordig door het leven gaande als Ye, zich afgelopen week behoorlijk druk maakte op sociale media over zijn (aanstaande) ex-vrouw Kim Kardashian (41) en haar nieuwe vriend Pete Davidson (28), kwam de 44-jarige rapper tot inkeer en bood hij publiekelijk zijn excuses aan voor zijn nogal heftige gedrag. Dat bleek echter van korte duur, omdat hij niet lang daarna opnieuw uithaalde naar Kim. Zijn posts op Instagram waren niet meer bij te houden en bovendien verwijderde Ye ze een aantal uur na plaatsing.

"Hij is zo obsessief wat betreft Kim en ook naar Pete Davidson toe, dat is echt niet gezond meer"

Dat weerhield hem er niet van om, wederom, met een schone lei te beginnen. In zijn laatste post schrijft hij: 'God, blijf alstublieft over mij waken en houd mijn brein gezond. Ik kan dat nu heel goed gebruiken. Tegen iedereen die zich alleen voelt wil ik zeggen: ik houd van jullie en sta jullie bij', aldus de rapper. Ook deze post is inmiddels verwijderd, maar er keerde een nieuw bericht voor terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat is het nou? Kanye West toch wél weer verliefd op Kim Kardashian

Fans maken zich zorgen om zowel Kim als Ye. "Ik voorzie OJ Simpson-achtige taferelen als Kanye niet snel tot bedaren komt. Hij is zo obsessief wat betreft Kim en ook naar Pete Davidson toe, dat is echt niet gezond meer. En het is heel logisch dat Kim hun kinderen wil beschermen, omdat Kanye werkelijk alle kanten opschiet. Dan vindt hij dit en dan vindt hij dat, er is geen touw meer aan vast te knopen", aldus een bron.

"Kim wil niets liever dan een fijn co-ouderschap met hem, maar op deze manier gaat dat niet gebeuren. Sterker nog, ze moet haar beveiliging aanscherpen, voordat er echt erge dingen gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West belooft communicatie te verbeteren

Wie altijd al eens in rap tempo het levensverhaal van Kanye heeft willen zien kan nu zijn muziekhart ophalen, want er is een gloednieuwe en unieke documentaire. Meer daarover zie je hieronder: 

Waarom je de 'intieme' Netflix-docu over Kanye West wil kijken

03:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!