Justin Bieber Beeld © Evan Agostini/ANP

Justin Bieber geeft viptickets aan fans in ruil voor 'goede daad'

18 februari 2022 13:36

Heb jij al een ticket bemachtigd voor 'The Justice World Tour' van Justin Bieber (27)? Dan maak je kans op een vip-upgrade. Die deelt de zanger namelijk uit onder zijn fans. Daar wil hij wel wat voor terug: een goede daad, om de wereld weer een beetje mooier te maken. Dat valt best mee, toch?

De zanger doet dit niet alleen: activistengroep Propeller helpt Justin bij zijn actie. Naast een vip-upgrade tijdens zijn concert kunnen fans onder andere een meet & greet in Parijs, een T-shirt uit zijn merchandiselijn en een door Justin gemaakt schilderij winnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vier mensen neergeschoten op Super Bowl-afterparty Justin Bieber

Justin zal tijdens de tour, die binnenkort van start gaat, in zo'n twintig landen optreden. En terwijl hij de wereld rondreist, hoopt hij diezelfde wereld dus wat mooier te maken met behulp van zijn fans. Op de site van de activistengroep Propeller en op de site van Justin zelf staat de volledige lijst van goede doelen en organisaties die ze promoten, en lees je hoe je een steentje kunt bijdragen. Je bekijkt alle te winnen prijzen hier

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grammy-record voor Justin Bieber voor album Peaches

Nederlandse fans moeten iets langer wachten op de zanger: hij komt pas volgend jaar bij ons langs. Op 13 en 14 januari 2023 is Amsterdam aan de beurt.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber treedt op in Saudi-Arabië ondanks protesten

De zanger heeft het maar druk, want naast zijn wereldtournee en een mooiere wereld droomt de zanger ook van een gezin. Als het aan Justin lag was zijn vriendin Hailey Bieber vorig jaar al zwanger. 

Justin Bieber hoopt dat Hailey voor eind 2021 zwanger wordt

03:23