Glennis Grace Beeld © ANP

Geweldsincident heeft mogelijk gevolgen voor show Glennis Grace

19 februari 2022 10:50

Het is nog onduidelijk of het eerstvolgende optreden van Glennis Grace (43) op 26 maart door kan gaan. De zangeres, die vorige week werd opgepakt vanwege een geweldsincident in een supermarkt, staat nu nog op het affiche van The Harbour Club in Amsterdam, maar het restaurant sluit 'eventuele consequenties' niet uit.

"The Harbour Club volgt de zaak omtrent Glennis Grace op de voet"

"The Harbour Club volgt de zaak omtrent Glennis Grace op de voet. Eventuele consequenties voor de samenwerking zullen doorgevoerd worden aan de hand van verdere informatie", zo staat in een korte verklaring.

Het management van de zangeres liet vrijdag aan RTL Boulevard weten dat ze haar optredens gewoon wil hervatten nu ze weer vrij is. Na het optreden in The Harbour Club staat in april en mei een clubtour gepland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace wilde vipbehandeling bij politiebureau

Glennis werd zaterdag samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon aangehouden na een vechtpartij in een supermarkt in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade. De drie werden dinsdagavond weer vrijgelaten.

VIP-behandeling eisen op bureau was 'dom' van Glennis Grace

06:29
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zelfs Amerikaanse pers pakt uit met supermarktruzie Glennis Grace