Glennis Grace Beeld © ANP

The Harbour Club verbreekt per direct samenwerking Glennis Grace

19 februari 2022 18:23

Glennis Grace (43), die afgelopen week drie nachten doorbracht in de cel na een vechtpartij in een supermarkt, is niet meer welkom voor haar geplande optreden in The Harbour Club in Amsterdam. Dat meldt de horecagelegenheid zaterdag in een verklaring.

"The Harbour Club distantieert zich te allen tijde van alle vormen van geweld en ongewenst gedrag"

Donderdag liet Glennis' management juist aan RTL Boulevard weten dat de geplande optredens gewoon door zouden gaan. Het restaurant komt vandaag met een aanvullende verklaring en laat weten de samenwerking per direct te verbreken. 'The Harbour Club distantieert zich te allen tijde van alle vormen van geweld en ongewenst gedrag', klinkt het. 

'In navolging van onze eerdere berichtgeving en gezien de verder ontwikkelingen hebben wij besloten de programmering van Glennis Grace definitief te schrappen uit de agenda.' Glennis was niet bereikbaar voor commentaar, maar deelde deze post op haar Instagram:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace wilde vipbehandeling bij politiebureau

Glennis werd zaterdag samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon aangehouden na een vechtpartij in een supermarkt in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade. De drie werden dinsdagavond weer vrijgelaten.

VIP-behandeling eisen op bureau was 'dom' van Glennis Grace

06:29
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zelfs Amerikaanse pers pakt uit met supermarktruzie Glennis Grace

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!