Ye West en Pete Davidson Beeld © Getty Images

Kanye West begraaft Pete Davidson 'levend' in videoclip

3 maart 2022 07:32

Ye West (44) heeft weer uitgehaald naar Pete Davidson (28), de nieuwe liefde van zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41). In een animatievideo met kleipoppetjes van zijn onlangs verschenen single 'Eazy' is te zien hoe de comedian 'levend' wordt begraven.

In de lugubere video wordt Pete ontvoerd, vastgebonden en levend in een doodskist gelegd. Ook in de songtekst wordt de comedian, bekend van sketchshow Saturday Night Live, genoemd. 'God heeft me gered na mijn auto-ongeluk zodat ik Pete Davidson in elkaar kon slaan', rapt Ye, verwijzend naar het ongeluk in 2002 dat hem bijna fataal werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West

Het is de zoveelste keer dat de rapper, die tegenwoordig beter bekend is als Ye, tekeergaat tegen Pete. Ye plaatste talloze boze berichten en bedreigingen aan het adres van de komiek op sociale media, maar verwijderde alle posts later weer.

De videoclip van 'Eazy' verscheen woensdag, op de dag dat de rechter Kim op haar eigen verzoek officieel single verklaarde. De realityster vroeg een jaar geleden een scheiding aan na een huwelijk van bijna zeven jaar. Ye heeft sindsdien meermaals gezegd dat hij haar terug wil. Ze hebben samen vier kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson na opmerkelijk filmpje weer van Instagram af

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!