Remi en Diede uit K2 zoekt K3

Remi en Diede uit K2 zoekt K3 brengen samen single uit

11 maart 2022 17:54

Onderdeel van K3 zijn ze misschien niet geworden, maar dat betekent niet dat de deelnemers van 'K2 zoekt K3' nooit meer een microfoon aanraken. Integendeel! Eerder brachten Celester en Ziggy samen al het mierzoete nummer 'Suikerspin' uit, kwam Babette met nummer 'What About Sunday' en zijn Amy en Luca een eigen covergroep begonnen! Ook Diede en Remi hebben nu de handen ineen geslagen.

"We hopen dat we veel mensen kunnen inspireren en dat men zich kan herkennen in onze tekst"

Diede schopte het tot de finale van K2 zoekt K3, maar viel als eerste af tijdens de laatste aflevering. Remi wist de finale niet te halen en viel af in de halve finale. Nu is er het nummer 'Nog Even' dat - in tegenstelling tot de single van Celester en Ziggy - erg zwaar klinkt in vergelijking met het repertoire van K3, en gaat over het einde van de coronapandemie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hernieuwde K3 scoort eerste gouden plaat met album Waterval

Zelf zijn ze enorm trots op het resultaat. "We mogen doen wat we het allerliefste doen en dat willen we iedereen enorm aanraden, want daar komen de mooiste verhalen uit", gaven ze eerder aan in Front View Magazine. "Als er zich een deur sluit, gaat er ergens anders wel weer een open. Door die deur hebben we meteen gekeken en 'Nog Even' is daar het resultaat van. We hebben uren plezier gehad aan het creëren van onze eerste single en zijn dan ook super trots om deze nu aan jullie te mogen voorstellen. We hopen dat we veel mensen kunnen inspireren en dat men zich kan herkennen in onze tekst."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ziggy en Celester van K2 zoekt K3 brengen mierzoete single uit

In K2 zoekt K3 werd naar een opvolger gezocht voor Klaasje Meijer, die eind 2021 definitief afscheid nam van de meidengroep. De Nederlandse Julia Boschman heeft de plek van Klaasje ingenomen.

K3-tijd was soms eenzaam voor Klaasje: 'Wat doe ik hier?'

02:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!